Skip to content
Danish

Vi arbejder med destinationer og private virksomheder med Norden som omdrejningspunkt.

Vi hjælper med at styrke vores kunders brands gennem en stærk storytelling og synlighed i markedet. Vi opererer strategisk, taktisk og eksekverer også gerne de gode idéer. Vi elsker kreativitet og flot design, men tænder allermest på resultater. Det er altid udgangspunktet for vores løsninger.

 

Vi anvender vores stærke netværk i Norden og internationalt.

Hvorfor vælge LoopNordic?

Vi har en bred erfaring, viden og fingeren på pulsen inden for turisme og oplevelsesøkonomi og forstår at omsætte vores viden til virkeligheden i den enkelte virksomhed.

 

Vi har særlige styrker inden for bæredygtighed, gastro, samt mange års indgående erfaring med Møde & Konferencemarkedet i Danmark og internationalt.

 

Vi har stor know how omkring strategiske partnerskaber inden for turismens værdikæde og ligeledes med at skabe værdiskabende samarbejder for turismevirksomheder med livsstilsprodukter eller film, sport, musik m.v.

 

Og så er vi altid klar på en udfordring!

 

Anja Hartung Sfyrla

Brandingrådgiver & Stifter af LoopNordic 

Bag LoopNordic står Anja Hartung Sfyrla – Tourism Professional med mere end tyve års erfaring i en række private og offentlige turismevirksomheder i Danmark og udlandet.

Senest arbejdede Anja som COO for Hospitality Marketing Bureauet, Gottlieb & Co og før det Chef for Forretningsudvikling & Branding (samt tidligere Erhvervsturisme) i VisitDenmark gennem elleve år.

Medlem af Bestyrelsen i Optimeet og velgørenhedsorganisationen LittleBigHelp.

Turisme – perspektiver på centrale udfordringer og muligheder

Anja har i 2024 bidraget til bogen “Turisme – perspektiver på centrale udfordringer og muligheder”. Bogen er en antologi, og Anja er en af 24 forfattere der har bidraget til bogen.

 

I Anjas kapitel dykker hun ned i den fascinerende verden af destinationsbranding og nationsbranding – emner, hun er meget passioneret omkring og har dedikeret en stor del af sin karriere til.

 

Antologien skal bruges som undervisningsmateriale i forbindelse med uddannelser indenfor turisme. 

Vores passion er at få turister til at drømme om fantastiske oplevelser og brands - og til at komme og opleve dem

LÆS MERE OM THE LOOP WAY

Strategic Business Partner in Denmark for

Michelin logo hvid

BLOXHUB Bryghusgade 8, 3. | 1473 København K

 +45 25643132  | ahs@loopnordic.com 

CVR nr.: 31527791

© copyright, All Rights Reserved